Farmacia Dona se Alatura Conferintei Sport Business Chain ca Sponsor

Farmacia Dona susține Sport Business Chain, un eveniment de business sportiv internațional al cărui scop este să contribuie la dezvoltarea industriei sportive din Europa de Est.

Farmacia DONA® este unul dintre cele mai apreciate nume în comerțul farmaceutic din România, cu o reputație solidă construită în cei 25 de ani de activitate. 

Grupul DONA, cu o cifră de afaceri de peste 230 milioane euro, reunește 327 de farmacii deținute de 12 companii antreprenoriale cu capital privat românesc și peste 2.500 de profesioniști în domeniul sănătății devotați unui scop comun, acela de a asigura servicii farmaceutice la cel mai înalt nivel calitativ și astfel brandul Farmacia DONA să devină cel mai cunoscut, iubit și respectat nume de farmacie din România.

Este o deosebită plăcere și onoare pentru noi să avem alături, chiar de la prima ediție, un brand atât de consacrat pe piața românească. Farmacia DONA este mai mult decât un lider în industria farmaceutica, adoptând o poziție inovatoare care promoveaza gândirea ‘outside-the-box’, în timp ce și educa publicul larg, declară Cosmin Albu, Co-Founder al Asociației Sport Business Chain.

Suntem onorați sa prezentăm parteneriatul cu un brand românesc de renume ale cărui valori promovează investițiile continue atât în dezvoltarea capitalului uman, prin cursuri de formare și specializare pentru angajați, cât și a publicului larg, prin crearea de campanii de educare, informare si prevenție, declară Teodora Busurcă, Co-Founder al Asociației Sport Business Chain. 

Beneficiind de un portofoliu variat pus la dispoziția pacienților, peste 2 milioane de oameni trec lunar pragul farmaciilor DONA, răspândite în toate județele ţării.

Va invitam sa faceti parte din prima editie a evenimentului international de business sportiv Sport Business Chain si sa ni va alaturati pe 28-30 septembrie la Domeniul Stirbey!

Teodora Busurca

Leave a Comment